BRAM ROMMENS, MEER DAN ENKEL BOOMWERKEN

SNOEIEN & VELLEN

    Indien nodig worden de bomen al klimmend afgebroken om schade aan gebouwen of de ondergrond te vermijden. U hebt dus meestal geen kosten voor een hoogtewerker en dit gaat minstens even snel! Ook het inkorten en verwijderen van struiken en hagen is mogelijk.

HAKSELEN

Indien gewenst worden de takken gehakseld. Onze grote troef is de hakselaar op rupsen die een doorgang heeft van slechts van 90 cm en ook op oneffen terrein vlot geraakt! Takken tot 20 cm kunnen vlot verwerkt worden.

FREZEN VAN STRONKEN

Na het verwijderen van bomen en/of struiken hoeft u niet de volledige wortels te verwijderen om uw tuin terug aan te leggen. Met de stronkenfrees kunnen wij de stronken verwijderen tot 40 cm onder de grond.

GRONDWERKEN

Ook voor kleine grondwerken kan u bij ons terecht. Wij verwijderen en voeren grond aan. Ook het verwijderen van uw oude gazon, opritten,... is mogelijk.

STORMSCHADE

Bij stormschade kunnen bomen voor gevaar zorgen. Wij verankeren eventuele omgevallen, gescheurde en/of ontwortelde bomen en verwijderen deze op een veilige en verantwoorde manier. 24/7 bereikbaar – Ook ‘s avonds & ‘s nachts